Kim groot banner

"HET VOLLE POTENTIEEL VAN KINDEROPVANG"

Een inspirerende en energieke ontwikkelomgeving waar bewuste en kundige Pedagogisch Medewerkers samenwerken en kinderen coachen in zelfbewustzijn, verbinding en andere belangrijke waarden. Zodat zij straks goed voorbereid zijn op de wereld van morgen. Dat is waar ik aan bij wil dragen.

 

KINDEROPVANG TOEVAL?

Ongeveer 11 jaar geleden rolde ik bij toeval in een rol in de kinderopvang. Of was het geen toeval? Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ik aan iets heel belangrijks aan het bijdragen was. De ontwikkeling van een nieuwe generatie, boeit me mateloos. De basis die in de eerste jaren van een kind gelegd wordt, is zo ontzettend belangrijk. En Pedagogisch Medewerkers kunnen dus ook zo veel meer bijdragen dan alleen de opvang van kinderen.

De eerste jaren heb ik alles wat je kunt bedenken dat met Marketing te maken heeft, gedaan in een vaste rol bij een Kinderopvang organisatie. Daar leerde ik alles van de doelgroep, de samenwerking met Pedagogiek en op welke manieren je ouders het beste kunt bereiken. Ook zag ik wat het belang is van een gezamenlijke visie en hoe deze mensen dagelijks kan inspireren als je er maar veel aandacht aan besteedt. In mijn rol als freelance Marketeer heb ik kinderopvangorganisaties hierin begeleidt. Samen een visie bepalen en vanuit hier de strategie en alle marketingcommunicatie maken. Marketing komt dus van binnenuit omdat dat het krachtigst is. Toch merkte ik dat een echte organisatieverandering niet alleen door een nieuwe visie en marketingstrategie op te lossen is.

Daarom ben ik me gaan richten op organisatie & cultuur verandering. En hierin kwam mijn eerder opgedane ervaring als life coach goed van pas. Tegenwoordig begeleidt, adviseer en coach ik Kinderopvangorganisaties in ontwikkelingstrajecten. Organisaties die graag willen moderniseren of op zoek zijn naar een betere cultuur, help ik met gezamenlijke sessies, teambuilding activiteiten of adviesuren. Elk traject is anders omdat de behoefte telkens anders is. Maar het uitgangspunt is altijd ontwikkeling naar een organisatie waarin meer verbinding, inspiratie en positieve energie is. Zodat kinderen alle ruimte voelen om zichzelf te kunnen ontdekken en op een optimale manier ondersteund worden in hun ontwikkeling.

Ontwikkelprogramma_coaching

CV KIM

  • 6 jaar adviseur/ coach & externe marketeer voor meerdere kinderopvangorganisaties
  • 5 jaar werkzaam als marketeer bij Compananny Kinderopvang
  • Life coaching ervaring in de zorg
  • DISC gecertificeerd
  • Familie opstellingen opleiding bij Bert Hellinger instituut
  • Pilates/yoga teacher
  • Soft Skills: Verbindend, Inspirerend & Scherp analyserend vermogen

PROFESSIONELE GROEI & PERSOONLIJKE ONTWIKKELING GAAN HAND IN HAND

ERVARINGEN KINDEROPVANG ADVIES

"Inmiddels ken ik Kim al meerdere jaren waarin wij met haar samenwerken. Kim is een creatieve marketeer die streeft naar het beste resultaat. Ze ziet kansen en heeft een getting things done mentaliteit. Ze luistert goed naar wat je als klant wilt bereiken en denkt mee. Wij ervaren de samenwerking met haar als heel persoonlijk en prettig."

Jiska Horn, Algemeen Directrice CompaNanny

“ Met de hulp van Kim is het ons gelukt om de Kinderkeet weer te laten stralen. Haar frisse ideeën in combinatie met een zeer persoonlijke en betrokken benadering zorgden direct voor een klik. Kim legt niet alleen de vinger op de zere plek, maar luistert ook goed naar onze wensen en denkt mee. Dit maakt dat wij echt het gevoel hebben samen met haar de Kinderkeet naar een hoger plan te hebben getrokken. En dat laatste voelen we niet alleen zo, maar blijkt zeker ook uit de resultaten die sindsdien geboekt worden!"

Directie de Kinderkeet- Petra van Brederode & Petra Schaeffers

STUUR EEN BERICHT

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.