Kim groot banner

"DEZE WERELD EEN STUKJE MOOIER MAKEN, DAT IS WAT IK GRAAG WIL."

En daarom zet ik graag mijn marketing & coaching skills in om ondernemers die dezelfde visie hebben, te helpen dit waar te maken.

MARKETING MOET VAN BINNENUIT KOMEN

Voor mij moet een verhaal van een ondernemer of organisatie kloppen. Je moet kunnen voelen dat het waar is en dat het authentiek is. Het moet inspirerend zijn en gedragen worden door de hele organisatie. Zonder dat, is alle communicatie slechts de buitenkant en makkelijk te kopiëren. Ik geloof dat het succes van ondernemers van binnenuit komt. Goede en effectieve marketing is dan een logisch gevolg.

Ik hou ontzettend van deze puzzle; het vinden van de kern van een organisatie en deze dan vervolgens doorvertalen naar een sterke authentieke marketingstrategie. Voor mij is het de perfecte combinatie tussen wat ik interessant vind: Marketing strategie, Purpose & Persoonlijke ontwikkeling.

 

Ontwikkelprogramma_coaching

MIJN EIGEN WEG

Na jaren als Marketing professional te hebben gewerkt in het Nederlandse bedrijfsleven, ben ik in 2015 begonnen als Freelancer. In dat jaar ben ik naar Tenerife verhuisd om daar een nieuw avontuur aan te gaan. Vanaf hier werk ik al sinds het begin met veel succes voor Nederlandse organisaties.

Het leven op Tenerife heeft me veel mogelijkheden en tijd gegeven om me te verdiepen in Purpose en Persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk heb ik met mijn vriend Rob Zenerife opgezet (coachingsbureau) en help ik mee aan zijn Duurzaam Leiderschaps Coaching (Walkthetalk).

Tegenwoordig combineer ik deze twee werelden met elkaar door bijvoorbeeld echt te kiezen voor ondernemers die goed willen doen en hun purpose in lijn hebben liggen met die van mij. Daarnaast help ik ondernemers dicht bij zichzelf te blijven met eerlijke & authentieke marketing coaching die effectief is. Marketing moet namelijk van binnenuit komen.

PROFESSIONELE GROEI & PERSOONLIJKE ONTWIKKELING GAAN HAND IN HAND

WAT ZEGGEN MENSEN OVER KIM?

" Ik heb Kim ervaren als een zeer betrokken persoon. Zij verdiept zich in jou en in jouw project. Dit maakt haar niet alleen een geïnteresseerd en gemotiveerd iemand maar ook iemand met wie je echt kan bouwen elkaar inspireren. Kim kan gemakkelijk in concrete en begrijpbare taal jouw visie in woorden brengen waar zij overigens ook nog eens strategisch over nadenkt. Dit maakt dat je meteen ook bezig bent met het bereiken van je doelgroep. Kim is toegankelijk, staat voor eerlijke en directe communicatie en heeft een open mind. Een heerlijk mens om mee samen te werken!"

Mariella van Mackelenburg, Oprichtster Trust Amsterdam

"Inmiddels ken ik Kim al meerdere jaren waarin wij met haar samenwerken. Kim is een creatieve marketeer die streeft naar het beste resultaat. Ze ziet kansen en heeft een getting things done mentaliteit. Ze luistert goed naar wat je als klant wilt bereiken en denkt mee. Wij ervaren de samenwerking met haar als heel persoonlijk en prettig."

Jiska Horn, Algemeen Directrice CompaNanny

“ Met de hulp van Kim is het ons gelukt om de Kinderkeet weer te laten stralen. Haar frisse ideeën in combinatie met een zeer persoonlijke en betrokken benadering zorgden direct voor een klik. Kim legt niet alleen de vinger op de zere plek, maar luistert ook goed naar onze wensen en denkt mee. Dit maakt dat wij echt het gevoel hebben samen met haar de Kinderkeet naar een hoger plan te hebben getrokken. En dat laatste voelen we niet alleen zo, maar blijkt zeker ook uit de resultaten die sindsdien geboekt worden!"

Directie de Kinderkeet- Petra van Brederode & Petra Schaeffers

STUUR EEN BERICHT

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.