FAMILIEOPSTELLINGEN & COACHING

familieopstellingen

FAMILIEOPSTELLINGEN & COACHING

FAMILIEOPSTELLINGEN

Het onbewuste zichtbaar maken, dat is wat we doen met opstellingen. Soms merk je dat je vast zit in iets of dat je steeds weer in dezelfde situatie belandt en je snapt niet waarom. Of je zou je meer willen laten zien en je plek willen pakken. Je hebt zelfonderzoek gedaan, maar je komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is. Dan kan een familieopstelling helderheid brengen.

Schermafbeelding 2022-08-24 om 11.22.42

SYSTEMISCHE COACHING

Online of offline één op één coaching afgestemd op jouw vraagstuk. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Familie dynamieken
  • Relaties
  • Werk

De coachingstrajecten stemmen we in overleg af in een kennismakingsgesprek. Stuur me een mailtje of whatsapp om een afspraak te maken.

Familie-1
DSC_2084 bewerkt door HR - Hanita Rietrae

HANITA

Familieopstellingen bij Kim en Zeeger kan ik iedereen aanraden die worstelt met vragen of gevoelens! Je bent bij hen in goede handen. Allebei stralen ze rust uit en hun werkwijze is professioneel en integer.  Door de kalme manier van begeleiden was het voor mij, als representant, ook veilig om mee te gaan in de dynamiek van de opstelling. Het was bijna magisch om te zien wat er gebeurde bij de vraagstellers toen puzzelstukjes op zijn plek vielen. Bedankt Kim en Zeeger, voor deze bijzondere ervaring.

845BF081-7568-4DD0-862F-B9828EE8F94E - Anouk Schimmel

ANOUK SCHIMMEL

De familieopstelling van Zeeger en Kim is zo’n bijzondere en magische ervaring voor mij geweest. Het is moeilijk in woorden uit te drukken en zeker het ervaren waard. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn familie en dus ook meer over mijzelf geleerd. Ontzettend waardevol! Ik voelde me enorm gedragen door de ervaring/kennis die zij beide hebben.

IMG_2083

ROBBERT-JAN SPARREBOOM

Een familieopstelling brengt direct inzicht in onderliggende (vaak onbewuste) patronen en is daardoor een zeer krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling. Wat er in een opstelling gebeurt (ook als representant) valt niet te omschrijven en moet je hebben ervaren om het echt te begrijpen.

STUUR EEN BERICHT

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.